Статии

 • За какво да трябва внимаваме при обзавеждането на детска стая

   Обзавеждането на детска стая е забавно и интересно, но също така може да се окаже голямо предизвикателство. Отправната точка на тази свежа, но нелека задача е планирането.   Измерете внимателно размерите на стаята и начертайте скица. Не е нужно да е перфектна, но трябва да се запознаете с големината на помещението, за да прецените какво може да бъде направено. Изготвянето на успешен интериор винаги започва с план.

  Прочети публикацията

 • Как да декорираме спалнята си в азиатски стил

  Азиатския стил за интериорен дизайн е един от най-популярните в целия свят. От векове архитектурата на Азия е оставила своята следа в съзнанията на хората със своят уникален дизайн, семпло обзавеждане и произведения на изкуството. Азиатските декоративни елементи са изискано смесени с изчистени, но невероятно стилни мебели, които добавят уют и комфорт във вашия дом. Азиатският интериор създава спокойна атмосфера и баланс във вашия дом, а смесването му със западни декоративни елементи добавя уникалност към цялостната визия на жилището ви. В тази статия сме събрали няколко бързи и лесни начина да пренесете духа и културата на Азия в своята спалня. 

  Прочети публикацията

 • Обзавеждане на момчешка детска стая

  Обзавеждането на момчешката детска стая в стил, който отговаря на характера и интересите на детето, е добра идея за всички родители. Можете да почерпите идеи и вдъхновение от различни източници – списания за интериор, интернет, каталози на мебелни фирми и т. н.

  Прочети публикацията

 • Десет идеи как да създадете азиатски интериор

  Интериорът в азиатски стил моментално предизвиква в съзнанието картина на спокойствие и отпускаща атмосфера. Подобра релаксираща обстановка помага неимоверно в днешния забързан начин на живот. Домът се превръща в наша свещена и мирна обител. Интериорите, основани на азиатска тематика притежават неподражаем стил и създават усещане за хармония и баланс. За да постигнете подобна визия на дома си, е необходимо да подходите с прецизност и ясен поглед върху нещата.   

  Прочети публикацията

 • Еклектична всекидневна с акценти в бохо стил

  Всекидневната може да се окаже доста трудно за декориране помещение. Ако интериорът на жилището ви е от отворен тип, естествено е да се стремите към дизайн, който се съчетава с останалата част от обзавеждането. Но дори и декорирането на обособена и отделена от съседните помещения всекидневна може да бъде истинско предизвикателство. Хората най-често търсят елегантност и функционалност за тази стая, а подобна комбинация най-лесно може да бъде постигната чрез еклектичните стилове на обзавеждане.
  Изключителна популярност в съвременния интериорен дизайн придоби Бохо стилът. Чрез неговата безгрижна визия и свежи акценти, можете да внесете във всекидневната си неповторим чар и неподправена атмосфера.

  Прочети публикацията