Google+
 • Как да изберем нова мека мебел за всекидневната

  Когато обзавеждаме всекидневната стая, обикновено най-напред купуваме меката мебел, тъй като тя често е фокусна точка в декора и основният елемент, спрямо който се избира останалата мебелировка в помещението. Сред огромното разнообразие от предлаганите на пазара дивани несъмнено ще откриете модели с невероятна визия и дизайн. Трябва да се има предвид обаче, че функционалността е приоритетен аспект при покупката на мека мебел, тъй като диванът преди всичко трябва да осигурява комфорт при експлоатация. Ето как да подходите при избора на нова мека мебел, за да обзаведете вашата всекидневна с най-подходящия и удобен диван.

  11.04.2017

  Прочети публикацията

 • Как да подберем цветове за детската стая

  При декорирането на детска стая цветовата схема трябва да бъде внимателно подбрана. Цялостното боядисване на стените в помещението в ярък цвят не би бил правилният подход. Вместо това, ако заложите на стени в бяло или бледосиво и добавите умерени дози цвят с подходящи мебели за детска стая, декоративни елементи и акценти, ще създадете красив и забавен декор. По този начин ще си спестите пребоядисването на стените, когато вашите деца поотраснат и стандартното розово за момичешките стаи или синьо за момчешките вече не е подходящ цвят за помещението.

  30.11.2016

  Прочети публикацията

 • Идеи за обзавеждане и декорация на малка кухня

  Обзавеждането и декорацията на малки помещения винаги са предизвикателство и изискват да подходим по-креативно в избора на цветова палитра, кухненски мебели и домакински електроуреди, съобразявайки се с ограниченото налично пространство. Дори и малката кухня може да бъде функционална и в нея може да се намери място за работна площ, кът за хранене и всички необходими пособия, стига да обмислим дизайна й по-обстойно. Ето няколко идеи, които може да са ви от полза при мебелирането и декорирането на малка кухня.

  30.11.2016

  Прочети публикацията

 • Добавете уют към спалнята с плъзгащи врати

  Интериорните плъзгащи се врати се наложиха през годините като практично съвременно решение във вътрешния дизайн. Тяхната популярност се дължи на факта, че те са подходящи за всякакви интериори, тъй като се предлагат в разнообразие от модели, цветове и текстури. Интериорните плъзгащи врати са перфектно решение за спалнята, независимо дали тя е декорирана в рустикален, традиционен, модерен, съвременен, бохемски, кънтри или индустриален стил. Ето няколко идеи за повече комфорт в спалнята, постигнат с плъзгащи се врати.

  28.11.2016

  Прочети публикацията

 • Как да постигнем желания дълготраен резултат при ремонт на дома

  При наличието днес на многообразие от интериорни стилове, в които можем да декорираме дома си, както и на разнообразни съвременни материали, от които може да се изработи обзавеждането, не е лесно да изберем тези, които ще отговарят на нуждите ни в дългосрочен план. Тъй като ремонтните дейности са свързани с инвестиране на време и пари, сме склонни да се колебаем дали сме взели правилните решения при избора на настилки, стенни покрития и мебели за всяко от помещенията в дома. Макар предпочитанията ни и актуалните тенденции в обзавеждането да се променят с годините, при следване на определени насоки можем да постигнем желания дълготраен резултат при ремонта на жилището.

  25.11.2016

  Прочети публикацията