Google+
 • Практични идеи за ъглите в спалнята - част II

  В стремежа си да създадат уютна и елегантна спалня, в която всеки сантиметър от подовото пространство е максимално оползотворен, все повече собственици на жилища не пропускат да помислят и за рационалното използване на ъглите в помещението. Ако подходите творчески и не се страхувате да експериментирате, можете да усвоите ъглите в спалнята, като им придадете функция и стил. Ето още няколко практични идеи, които можете да приложите във вашата спалня.

  21.11.2016

  Прочети публикацията

 • Практични идеи за ъглите в спалнята - част I

  Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането на дома е рационалното усвояване на пространството във всяко помещение. Повечето собственици на жилища се стремят да извлекат максимума от всеки квадратен сантиметър. Често обаче ъглите в стаите остават неоползотворени, а те имат потенциал, който не трябва да се пренебрегва, особено ако жилището е с малка квадратура. Чрез креативен подход към усвояването на пространството и правилно разположение на мебелите можете да постигнете интериор, който съчетава елегантност и функционалност. Ето няколко интересни и практични идеи за мебелиране на ъглите в спалнята.

  21.11.2016

  Прочети публикацията

 • Декориране на детска стая в синьо и жълто

  Някои цветови схеми винаги са модерни и днес изглеждат също толкова актуално, колкото и преди десетилетия. Класическата комбинация от синьо и жълто е много подходящ пример за това, тъй като може да се съчетае с голямо разнообразие от стилове и теми и да се впише еднакво добре както в малки, така и в големи помещения. Ето как да подберете обзавеждане за детска стая в синьо и жълто, за да постигнете балансиран интериор.

  05.08.2016

  Прочети публикацията

 • Идеи за обзавеждане на малка всекидневна

  Дори и да сте собственик на малка дневна стая, можете да я обзаведете функционално и да постигнете красива и елегантна визия на интериора. Ето няколко креативни идеи как да подходите към тази задача и какво обзавеждане за всекидневна и декорация да изберете, за да си осигурите нужния комфорт в помещението, независимо от малката му площ.

  05.08.2016

  Прочети публикацията

 • Как да поддържате всекидневната стая винаги подредена - част II

  За да си осигурите максимален комфорт в дневната стая, когато си почивате пред телевизора, четете или се отдавате на други ваши любими занимания, е необходимо не само да сте проектирали оптимално интериора и да сте се сдобили с функционални мебели, но също и да поддържате помещението подредено и приветливо. Вижте още няколко идеи как да се справите с безпорядъка във всекидневната.

  02.08.2016

  Прочети публикацията