Статии

 • Как да създадете завладяващ и уютен кът за четене

  Ежедневието на съвременния човек е изключително забързано и много често означава непрекъсната надпревара с времето. Напрегнатият живот позволява само няколко неусетно отлитащи момента на спокойствие. Безспорно, един от най-приятните начини да се отпуснете след дългия и тежък ден, е да разтворите любима книга или списание, отпивайки от чашата с успокояващ чай. За тези, които обичат да четат книги, това е безценно време, което им позволява да се потопят в един друг свят. Свят, който обичат и който им носи радост. За любителите на списания, тези моменти са изключително интересни и разкриват последните модни тенденции, най-новите автомобили, тайните от живота на знаменитостите и какво ли още не.

  Прочети публикацията

 • Обзавеждане за детска стая в тропически стил

  Всеки родител може да ви каже, че едно от най-трудните, но за сметка на това от най-удовлетворяващите неща е да пазарува за децата си. Изборът на обзавеждане и декорация за детската стая е още по-трудоемко. Въпреки това обаче, изписаното щастие и радостта по лицата на децата, кара и вас да чувствате, че си е заслужавало всички разходи и усилия.

  Прочети публикацията

 • Цветови схеми за модерна кухня

  Докато повечето хора са склонни да вярват, че всекидневната е най-ключовото помещение в интериора, истината е, че кухнята играе по-съществена роля. Причините за това очевидно се дължат на факта, че именно това е помещението, където се приготвят великолепни и апетитни ястия. Това също така означава, че е особено важно да прецените каква емоция и настроение искате вашият кухненски интериор да излъчва.

  Прочети публикацията

 • Предимства на вградените гардероби

  Едва ли скоро ще бъде измислена мебел, която да замени функциите на гардеробите. Днешните интериори използват различни модели гардероби с разчупен дизайн, гардероби с плъзгащи врати, гардероби с огледални врати, ъглови гардероби, но нито един от тези модели не може да се мери с вградените гардероби по функционалност и обем. В тази статия ще обърнем по-задълбочен поглед към предимствата на вградените гардероби в ниши или такива от пода до тавана.  

  Прочети публикацията

 • Как да декорирате спални в червено

  Ако искате да създадете страхотна спалня, възможностите са безкрайни. Цветовата схема е един от ключовите елементи за красивия интериорен дизайн. Например червеното е изключително силен цвят и понякога включването му в интериора на жилището никак не е лесно. Тази задача става още по-трудна, когато сте използвали червената цветова гама за стените във вашето жилище. Вижте няколко идеи за декорация на спалнята с червени акценти и стени, които да ви помогнат да изградите впечатляваща стая.

  Прочети публикацията