Google+
 • Декориране на детска стая в синьо и жълто

  Някои цветови схеми винаги са модерни и днес изглеждат също толкова актуално, колкото и преди десетилетия. Класическата комбинация от синьо и жълто е много подходящ пример за това, тъй като може да се съчетае с голямо разнообразие от стилове и теми и да се впише еднакво добре както в малки, така и в големи помещения. Ето как да подберете обзавеждане за детска стая в синьо и жълто, за да постигнете балансиран интериор.

  05.08.2016

  Прочети публикацията

 • Идеи за обзавеждане на малка всекидневна

  Дори и да сте собственик на малка дневна стая, можете да я обзаведете функционално и да постигнете красива и елегантна визия на интериора. Ето няколко креативни идеи как да подходите към тази задача и какво обзавеждане за всекидневна и декорация да изберете, за да си осигурите нужния комфорт в помещението, независимо от малката му площ.

  05.08.2016

  Прочети публикацията

 • Как да поддържате всекидневната стая винаги подредена - част II

  За да си осигурите максимален комфорт в дневната стая, когато си почивате пред телевизора, четете или се отдавате на други ваши любими занимания, е необходимо не само да сте проектирали оптимално интериора и да сте се сдобили с функционални мебели, но също и да поддържате помещението подредено и приветливо. Вижте още няколко идеи как да се справите с безпорядъка във всекидневната.

  02.08.2016

  Прочети публикацията

 • Как да поддържате всекидневната стая винаги подредена - част I

  Всекидневната несъмнено е мястото в жилището, където всеки прекарва голяма част от времето си у дома. Това е и стаята, където обичайно се посрещат гости, затова тя трябва да бъде обзаведена с удобни мебели и да се поддържа във възможно най-изряден вид. Ето няколко практични съвета как да улесните себе си в подреждането на дневната стая, така че тя винаги да изглежда приветлива и уютна.

  02.08.2016

  Прочети публикацията

 • Как да изберете легло за детска стая

  Когато вашето дете е на около две години, може да инвестирате във временно ниско детско легълце, но това невинаги е необходимо. Обикновен матрак, разположен направо на пода, ще може да послужи за тази цел. Изборът на легло за детската стая е много важен и към него трябва да подходите внимателно. Ето няколко полезни съвета как да изберете легло в зависимост от възрастта на детето.

  22.06.2016

  Прочети публикацията