Статии

 • Как да изберете гардероб с плъзгащи врати

  Най-големият мебелен елемент, от който всяко жилище се нуждае, безспорно е гардеробът. По тази причина е изключително важно какъв гардероб ще вземете за своето жилище и внимателно да изберете неговата структура, функционалност и дизайн. Една от най-модерните и функционални тенденции в съвременния дизайн на гардероби е използването на гардероби с плъзгащи врати. Причините за налагането на този великолепен вид мебели е тяхната естетическа красота, ефективност от гледна точка на пространството и изключително лесна организация. В този материал ще ви помогнем да изберете най-добрия и подходящ гардероб с плъзгащи врати за вашето жилище.

  Прочети публикацията

 • Как да подредите вашия гардероб

  Ако търсите действие, което коренно да промени вашия начин на живот, определено можете да опитате с подреждане на вашия гардероб. Всички ние имаме изключително забързано ежедневие и винаги сме в движение. Една от най-големите жертви на динамичния ни начин на живот е именно редът в гардероба. Това не е признак на лоша хигиена или немърливост, а просто на факта, че го приемаме за нещо обикновено. Все пак подреденият и функционален гардероб не е лукс, а необходимост.

  Прочети публикацията

 • Интериорните плъзгащи врати

  Има много причини за постоянно растящата популярност на интериорните плъзгащи врати, особено сред архитектите и интериорните дизайнери. Освен, че могат да играят ролята на великолепен визуален разделител на пространството, интериорните плъзгащи врати дават много по-големи възможности за оригинална и иновативна визия на интериора, както и за максимално използване на често ограниченото пространство във вашия дом. След дълъг работен ден никой не обича шума от блъскащи се врати, а с интериорните плъзгащи врати този проблем е решен, тъй като те се движат плавно и безшумно по своите релси.  

  Прочети публикацията

 • Огледален гардероб в спалнята

  Повечето хора гледат на гардеробите само от практичната им страна и като на мебел, в която трябва да прибират дрехите си. Много често забравят, че гардеробите могат да имат и неповторими естетически функции. Според голям брой интериорни дизайнери времето на обикновените гардероби вече е отминало и все повече и повече специалисти залагат на гардероби с плъзгащи врати в своите проекти. Една още по-интересна тенденция е използването на гардероби с огледални плъзгащи врати в спалнята. Ето и някои причини да използвате именно такъв гардероб във вашата спалня.

  Прочети публикацията

 • Приложения на плъзгащите врати в модерната спалня

  Плъзгащите врати притежават редица технически и визуални предимства в сравнение с вратите на панти. Те са модерно и функционално решение и намират приложение в различни помещения в дома. С тяхна помощ например можете да създадете изключително модерна и стилна спалня.

  Прочети публикацията