Помощ

Как да получа оферта
Ние не сме онлайн магазин, ние не предлагаме индустриални мебели в няколко цвята, произведени в многомилионен тираж с цел най-ниска цена.
Ние предлагаме решения, ние проектираме обзавеждането и мебелите конкретно за всеки наш клиент, конкретно за вашия интериор, вашето помещение или пространство, по размерите, които вие имате. Ние произвеждаме поръчката ви конкретно за Вас.
Ние не вярваме, че офертата по телефон, факс или e-mail е ориентир за нещо повече от информацията дали можем да бъдем във ваша услуга. Нашата препоръка винаги е – първо посетете шоурума, ориентирайте се във възможностите, материалите и цветовете, огледайте качеството, интересувайте се какво и как бихте получили при поръчката, която бихте направили.
Преди да посетите шоурума, направете следното:
• вземете приблизителни размери на пространството или помещението, което възнамерявате да обзаведете;
• формирайте си задание – какво искате като функция;
• изяснете за себе си дизайна, материалите и цветовото решение, които ви допадат.
Заповядайте на място в нашия шоурум и с помощта на дизайнерите ни ще стигнете до най-доброто решение, ще изберете подходящите материали и цветове, ще получите най-добрата оферта, съобразена с вашите желания.

Защо да посетя шоурума
Много от клиентите смятат, че информацията, получена по телефон, по e-mail, интернет каталози или сайтове, е достатъчна за правилния избор на фирма, която да изпълни желаното от тях обзавеждане. За съжаление този подход е грешен в 99,99% от случаите, тъй като единственото, което получават, е една гола и в голямата част от случаите, подвеждаща цена. С този подход е невъзможно да се преценят качеството на материалите и изработката им, нито качеството на вложения обков. Затова смятаме, че посещаването на шоурума за изготвяне на конкретна оферта спрямо конкретен проект, с уточнени видове материали и цветове, е единственият начин за клиента да установи дали ще бъде удовлетворен впоследствие от полученото. Ние работим с над 200 цвята на ламинирано ПДЧ, хиляди цветове на МДФ лак – мат и гланц, различни цветове на огледалото, лакобел стъклото, богата колекция от декоративни стъкла и материали. Двете системи за плъзгащи се врати от KOMANDOR и SOGAL се предлагат в 8 различни дизайна на профилите и 14 цвята или дървесни имитации.
Консултацията с квалифициран проектант или дизайнер също не е за пренебрегване за постигането на желаните резултати.

Защо да поръчам с доставка и монтаж
Причини за предоставянето на тази услуга и защо е нужно да се ползва:
• обзавеждането по поръчка е специфично и се използват различни технологии, материали, обков и механизми;
• доставката на поръчката на посочения от клиента адрес се извършва с бусове, оборудвани за мебели и мебелни детайли, а шофьорите са с нужната квалификация, за да доставят изделията без транспортни дефекти;
• преносът на детайлите и изделията до съответния етаж изисква доста опит, за да няма дефекти, особено с плъзгащите врати, които могат да са с голям размер и направени от стъкла;
• ако не сте професионален монтажник, вероятността да сглобите детайлите правилно и ефектът да е качествени мебели и обзавеждане е нищожен;
• монтажните екипи на фирмата са с много богат опит в доставянето и сглобяването на място;
• обучени са да се справят бързо и с лекота при монтажа на индивидуални поръчки, за да пестят вашето време;
• гаранцията на произведените от нас мебели и обзавеждане важат единствено и само при извършен монтаж от страна на нашите монтажни екипи.
Ние изпълняваме и поръчки без доставка и монтаж от нас, но преценката дали си заслужава е право на всеки клиент.