Google+
 • Вграден гардероб с плъзгащи врати - удобно решение за спалнята

  Ако обмисляте как да осъвремените интериора на спалнята, за да бъде тя с по-атрактивна визия, вероятно ви хрумват различни по мащаб идеи за реновация. Бихте могли да пребоядисате стените, да смените старото легло с по-удобно или да заложите на нов комплект мебели за спалня. При обзавеждането на спалнята обикновено най-напред определяме разположението на леглото и спрямо него решаваме къде ще подредим останалите мебели. Разположението на гардероба в спалнята обаче е не по-малко важно от позицията на леглото.

  09.05.2017

  Прочети публикацията

 • Полезни идеи за организация на малкия гардероб

  В маломерните апартаменти, малките вили и ваканционни къщички поради твърде ограниченото пространство има място само за неголям гардероб, което налага собствениците им да подходят креативно при избора на модел и вътрешното му разпределение, за да могат да поместят в него повече принадлежности. Ето няколко полезни съвета как най-рационално да оползотворите обема на малкия гардероб.

  05.05.2017

  Прочети публикацията

 • Как да превърнем спалнята в помещение с модерен облик

  Ако сте решили да реновирате спалнята и възнамерявате да й придадете по-актуална визия, бихте могли да я обзаведете в съвременен стил, който позволява гъвкави дизайнерски решения. Ето няколко полезни съвета как да декорирате помещението и какви мебели за спалня да изберете, за да постигнете модерен интериор.

  02.05.2017

  Прочети публикацията

 • Как да декорираме всекидневна с висок таван

  Високите тавани в жилището са преимущество, с което мнозина биха желали да разполагат. Нерядко обаче, обзавеждайки жилището си, собствениците на дом с високи помещения не се възползват от предимствата, които тази специфична характеристика предлага. Ето няколко оригинални идеи как да декорирате и мебелирате всекидневна с висок таван, за да оползотворите оптимално и креативно пространството.

  28.04.2017

  Прочети публикацията

 • Идеи за обзавеждане на детски стаи, подходящи за момчета и момичета

  Традиционно в недалечното минало цветовата гама при декорирането и обзавеждането на детската стая се определяше от пола на детето – розово за момиченце, светлосиньо за момченце и жълто в по-редки случаи. Днес обаче при дизайна на детската стая не се залага толкова на цветовете, изразяващи принадлежност към определен пол, колкото на естетичната визия и функционалността на обзавеждането. Ето няколко новаторски идеи за интериора на детската стая, подходящи както за момчета, така и за момичета.

  11.04.2017

  Прочети публикацията