Вградените гардероби - удобни за скосени пространства

Скосеният таван е неудобство, когато става въпрос за мебелиране. Стандартните по височина мебели няма как да се разположат в участъка от стая, в който има скосяване на тавана. А често такива стаи са удобство, осигуряват самостоятелност за член на семейството. Гардеробът е основна мебел, затова възниква въпросът, как да се помести гардероб в стая със скосяване. Лесно е – с гардероб по поръчка, с плъзгащи врати. Дори скосяването да е и от двете страни или с нестандартна форма, изработеният по поръчка гардероб ще се вмести перфектно в него.

Гардеробите с плъзгащи врати могат да се изработят според скосения участък

Поръчайте вграден гардероб от Negova Style и ще получите компактна мебел, според размерите и особеностите на скосения участък.

Вграден гардероб с плъзгащи врати в скосено пространство
Плъзгащите врати са много удобни, а вътре в гардероба пространството ще бъде организирано рационално и ще ви осигури възможности за съхранение на различни дрехи, бельо и спално бельо.

Поръчайте вътрешно разпределение с рафтове, отделения с лостове и чекмеджета

За да може вграденият гардероб в скосеното пространство да помести всички дрехи и принадлежности, които искате, направете план на предпочитаното разпределение, рафтове, чекмеджета, отделения с лостове. Дизайнерите ще вземат предвид изискванията ви, за да създадат максимално удобния гардероб.

Съветваме ви да поръчате голям гардероб, за да побере не само дрехите, бельото и спалното бельо, но и другите ви принадлежности и аксесоари. Така всичко ще бъде събрано на едно място.

Цветовете на вградения гардероб

Изберете подходящия цвят или съчетание от цветове за вашия гардероб в скосеното пространство.

Много ефектно е съчетаването на черен стоманен профил с лакобел стъкло в черно и бяло.

Друга възможност е гардероб с алуминиеви рамки и гланцирани МДФ профили.

Огледални плъзгащи врати

Съчетайте удобството на отваряне с плъзгащи врати с това на огледалата. Поръчайте вашия гардероб с огледални плъзгащи врати.

Изключително красиво изглежда сатенено огледало в алуминиева рамка.

Много удобна е нишата за телевизор

Може би не сте се замисляли колко функции може да съчетае вграденият гардероб. В стаята със скосеност, която не предоставя голямо пространство, гардеробът с огледални врати ще изпълнява функцията на голямо огледало, а можете да предвидите и ниша за телевизор.

Такава многофункционалност е удобна не само за малко пространство. Дори да разполагате с голямо таванско помещение, с избора на гардероб с огледала и ниша за телевизор ще постигнете изчистеност и повече място за движение.

Вграден гардероб с плъзгащи врати в скосено пространство


Вграденият гардероб по поръчка е избор, който ви спестява време и разочарования

За стая със скосеност трудно ще подберете готов гардероб. Дори да се надявате на готово решение, търсенето му ще отнеме много време. Всъщност трябва да признаете, че намиране на готов подходящ гардероб за такава стая е невъзможно. Ако се спрете на някакъв модел, а след това се окаже, че не е подходящ и не може да се приспособи за стаята ви, разочарованието е неизбежно.

А комфортът си струва усилията и средствата. Пасващият на стаята със скосеност вграден гардероб по поръчка е идеалното решение за пълно усвояване на пространството и осигуряване на възможно най-много място за съхранение на дрехи, аксесоари и спално бельо. Плъзгащите врати са удобни за отваряне и затваряне, те са модерен елемент, който се оценява още повече, когато го имате в дома си.

Плъзгащите гардеробни врати от MDF плоскости или лакобел стъкло ще се съчетават хармонично с останалите мебели и елементи.

Гардеробът с плъзгащи врати и скосен според участъка от стаята дизайн е с модерна визия и е комплимент за всеки дом.


« Назад към всички публикации