Скрин и окачен шкаф в спалнята за удобство и стил

За прибиране на спално бельо, както и на лични принадлежности, обзавеждането на спалнята е немислимо без скрин. Скриновете са удобни мебели за съхранение и за поддържане на подреденост в спалнята. Ако спалнята е голямо помещение, може да се направи поръчка за два скрина, за да има място за подреждане на повече комплекти спално бельо и други вещи.

Поръчката на скринове по индивидуален проект гарантира съчетаване с другите мебели

Освен несъмненото предимство, че скриновете могат да се поръчат по размери според пространството, в което ще се разположат, индивидуалният проект дава възможност за съчетаване с леглото и гардероба. Така, дори когато скриновете са поръчани по-късно от другите мебели, ще се постигне интериор в единен стил.

Скрин и окачен шкаф с плъзгащи врати

Скринът по поръчка може да бъде по-широк, например с по две чекмеджета на ред, или да се предпочете комбинация от два по-тесни скрина с по едно чекмедже на ред.

Окачен шкаф

Окаченият шкаф може да се помести над скрин и така да се спести място. Това е важно не само за малка спалня. И в голямата спалня е по-приятно, когато има повече свободно пространство. За удобство при отваряне и затваряне поръчайте окачен шкаф с плъзгащи врати.

Съчетаване на скрин и тоалетка с огледало

При индивидуалната поръчка на скрин може да се добави и тоалетка с огледало, за да се осигури място за козметични и тоалетни процедури за домакинята.

Дори някои от вратите на гардероба да са огледални, допълнителното огледало в горната част на тоалетката е удобство и в никакъв случай не е излишно.

При индивидуална поръчка има възможност за избор на материали и обков

Когато се прави индивидуална поръчка за скрин и окачен шкаф, клиентите избират по свой вкус материалите за тях, обкова и другите елементи. Това е голямо предимство, тъй като дава възможност за изработка на уникални мебели, с цвят и текстура според личните предпочитания на клиента.

По-голяма функционалност на скрина и окачения шкаф по поръчка

Когато се купуват готови мебели от магазин или онлайн, клиентите избират модели, които са произведени за средностатистическите потребители.

На практика всеки човек и всяко семейство има свои уникални потребности. С поръчката на скрин и окачен шкаф по индивидуален проект може да се изберат и допълнителни функционални елементи на тези мебели, с които те да бъдат още по-удобни и полезни.

Скрин с огледало

За някои скринът е функционален, ако включва големи чекмеджета, в които могат да се поберат повече комплекти спално бельо. За други скринът с малки чекмеджета е по-удобен, тъй като във всяко от тях могат да се подредят конкретен вид лични вещи – бельо, тениски, чорапи.

Възможността за добавянето на тоалетка с огледало, на плъзгащи врати, както и на допълнителни декоративни елементи, осигурява по-голяма функционалност на поръчаните по индивидуален проект шкафове.

Поръчката осигурява завършеност на обзавеждането за следващите няколко години

Спалнята е мястото, в което семейството си почива. Обзавеждането й има основно значение за комфорта и пълноценния отдих. А приятният, стилен и излъчващ елегантност интериор допринася за това.

Скриновете и окачените шкафове осигуряват удобно място за съхранение. Когато са проектирани конкретно за потребностите на клиента, с избран от него дизайн и материали, те гарантират уюта в спалнята и привлекателността на интериора.


« Назад към всички публикации