Със спалня по индивидуален проект ще имате най-подходящото обзавеждане

Спалня по проект – какъв по-подходящ избор за обзавеждането на тази стая, която е необходима за пълноценния отдих. Най-важно е да поръчате комфортно легло и да предвидите достатъчно голям гардероб и скрин.

Освен това за стая с нестандартен план индивидуалният проект е единственият начин за мебелиране. В малката стая трябва да вместите поне спалня и нощни шкафчета, а в магазините може да не намерите комплект с подходящи размери. Направете поръчка при дизайнерите на Negova Style, които ще ви предложат спалня по проект, съобразена с вашето помещение.

Ако имате например ниша, в която искате да поставите шкаф, той трябва да бъде с точните размери, за да се вмести в нея. А ако искате да използвате нишата като гардеробна, можете да поръчате плъзгащи врати за лесно отваряне и затваряне и стилен вид на гардеробното пространство.

Вграден гардероб в ниша с плъзгащи врати
Много важно при индивидуалната поръчка е и това, че можете да поръчате многофункционални мебели. В малката спалня многофункционалният шкаф с плот за работа на компютър, или спалня с ракла под нея ще ви спестят място и ще можете да използвате пространството по-рационално.

Готовите стандартни мебели в магазините имат предимството, че могат да се купят веднага и след доставката им можете веднага да ги подредите и използвате.

Поръчката на спалня по проект специално за размерите на вашата стая ще отнеме малко повече време. Но затова пък новата ви спалня и допълненията към нея ще отговарят на вашите изисквания и ще паснат на размерите на стаята.

Важно е да изберете проект, който включва максимално усвояване на пространството

Във всеки дом има доста дрехи, спално бельо, както и други принадлежности. За да се подредят, трябва да имате гардероб и достатъчно шкафове. Спалнята е най-подходящата стая за съхраняването на дрехите за другите сезони, както и на различни принадлежности, играчки и книги на порасналите деца.

Най-удобното решение, с много място за съхранение, е спалнята с изчистен дизайн, с пространство за гардеробна, отделено с плъзгащи врати, както и с шкафове, подредени край стената. Това е подходяща идея и за голяма, и за малка спалня.

За малка спалня можете да поръчате проект с удължени панели на леглото, които се използват като масички. Така ще си спестите нощни шкафчета, които биха заемали повече място. Освен това дизайнът с удължени панели е стилен и изискан.

Спалня по проект с удължени панели
Оригиналните детайли създават оригинална среда

Спалнята трябва да посреща с комфорт и подходящо отморяващо цветово оформление, а включването на оригинални модерни детайли придава изискан вид на обзавеждането.

Не само удължените панели и плъзгащите врати на гардероба са подходящи, когато поръчвате спалня по проект. Можете да изберете и корпусен гардероб с врати тип хармоника. Този тип врати подхождат на изчистения стил на обстановката и хармонират с топлите цветове в интериора на спалнята.

С поръчка на спалня по индивидуален проект от Negova Style ще имате не само легло, но и цял комплект от мебели, съобразени с размерите на вашата стая. Поръчайте многофункционални мебели, с много място за съхранение, със семпло елегантен дизайн. Плъзгащите гардеробни врати са удобство, възползвайте се от тях, ако подхождат на вашия план за максимално привлекателна и комфортна спалня.


« Назад към всички публикации