Обзавеждане на дневната с мебели по поръчка

Смяната на обзавеждането освежава дневната по неповторим начин. Всяка дневна е с различни размери, затова не е лесно да се намери готов комплект от подходящи мебели, особено ако те трябва да се съчетаят с шкафове, секции или етажерки от старото обзавеждане, които държите да запазите. С мебели по поръчка ще можете да обзаведете дневната изцяло по ваш вкус, в избран от вас стил, цвят и тип повърхност.

Поръчайте различни модули

Разнообразието от модули ви гарантира достатъчно място за съхранение. Освен секциите, които ще вместят основното количество вещи, са необходими етажерки, както и шкафове. Непременно трябва да предвидите шкаф за телевизора. Ако дневната ви е малка, може да предпочетете да го поставите на стойка на стената, за да освободите място.

Мебели за дневна по индивидуален проект

И в голямата, и в малката дневна секциите с повече място за съхраняване никога не са излишни. В малката стая, която събира семейството през деня, вечер и в почивните дни, така се освобождава пространство за места за сядане. А ако семейството е голямо или има много любими занимания, за предпочитане е в дневната да има етажерки с повече рафтове, както и шкафове с повече чекмеджета.

Етажерките са удобна мебел за подреждане на книги и декоративни предмети, които ще придадат индивидуалност на интериора.

Затворените модули в дневната са мястото за документи, офис принадлежности и всички вещи, които предпочитате да не са изложени на показ. Шкафовете със стъклени врати са много атрактивни. Вратичките от декоративно стъкло със сатенен завършек в алуминиева рамка скриват вещите в шкафа и придават елегантен облик на дневната. Модерният стил в обзавеждането е популярен избор за съвременните домове. Изчистеността на линиите създава усещане за хармония и подреденост.

Материали за изработката на мебели за дневна

Мебелите за дневната най-често се изработват от здрави и устойчиви плоскости като ламинирано ПДЧ, плочи с покритие от естествен фурнир, както и МДФ с матово покритие или с положен гланц лак. Изберете според предпочитанията си матова или гланцова повърхност за вашите мебели за дневна по поръчка.

Цветовото разнообразие на предлаганите плоскости позволява да се оформят мебелни композиции в един, два или повече цвята. Мебелите в тъмна тоналност, като тези с цвят венге, изглеждат страхотно на фона на бели или кремави стени.

Комбинацията от шкафове в бяло и венге е подходяща за малката дневна. Контрастът между тези два цвята създава раздвиженост в интериора, без да натоварва визуално пространството. Под от светла дървесина и стени в меко бежово ще добавят уют в обстановката.

Мебели за дневна по поръчка

Привлекателни за любителите на интериори в топла гама са мебелите за дневна в цвят орех и череша. Топлите кафяви и червеникави нюанси на тези дървесни декори създават неподправено уютна атмосфера в дневната. Съчетават се идеално с кремаво, бежово, жълто и дървесина в светъл цвят.

Мебели за дневна в минималистичен стил

За дневната е много подходящ минималистичният стил. Обзавеждането на дневната със секции, шкафове и етажерки по поръчка, с изчистен дизайн, без излишни декоративни детайли допринася за излъчването на спокойствие и уют. Тази атмосфера е особено необходима за стаята, в която си почива семейството. Интериорът може да се допълни с картини в метални рамки и метални аксесоари в съвременен стил.

Мебелите по поръчка в любимите ви цветове и повърхности ще ви осигурят удобството и уюта в дневната, които се стремите да постигнете. Проектираните според пространството и вашите потребности шкафове и етажерки са най-функционалното обзавеждане за дневната.


« Назад към всички публикации