Голяма кухня по проект в модерен стил

Обзавеждането по проект, създаден специално за вашата кухня, е отличен избор. Кой по-добре от домакинята знае колко важна е кухнята, колко много място за съхранение трябва и колко удоволствие носи удобството да разполагаш с мебели, съобразени с точните размери на помещението. Просторната кухня е голямо предимство. Тя не само предоставя достатъчно място за съхранение и готвене, но и събира семейството, тъй като в нея има място за комфортен кът за хранене.

Направете вашата просторна кухня още по-привлекателна, не само за вас, но и за цялото семейство – поръчайте кухненско обзавеждане по проект в модерен стил според размерите й.

Кухня по проект
Модерният дизайн е в унисон със съвременния начин на живот

Изчистеният модерен дизайн подхожда на забързаното темпо на живот. Това е и подходящият стил за вашата модерна голяма кухня. Когато обзавеждането е готово, не прекалявайте с декоративните предмети. С по-малко принадлежности на плота, масата и другите повърхности ще се създава усещане за ред.

Посочете на кои места да бъдат вградени основните уреди

Вграждането на основните уреди, фурната и хладилника, трябва да се вземе предвид, като определите предпочитаните им позиции, за да може при изготвянето на проекта да бъдат включени на тези места.

Мебелите в голямата кухня

Изберете проект на кухня от Negova Style, с кухненски мебели с лице МДФ лак гланц и корпуси от ламинирано ПДЧ. Горните редове на шкафовете, със стъклени врати с алуминиеви рамки и с удобен механизъм за вертикалното им отваряне, ще допълнят стилния вид на кухненското обзавеждане. В тях ще поберете продукти и съдове, прибори и малки уреди.

Ако искате да оставите повече пространство за трапезарната зона, разположете шкафовете Г-образно от двете страни на ъгъл на кухнята. Това е често срещано решение за малки кухни, за да се пести място, но и за голямата кухня това разположение е практичен избор.

Допълнете обзавеждането с бар маса, която можете да премествате според необходимостта. Така можете да я ползвате и като поставка за декорации, като купа с плодове или декоративен свещник, а можете и да сервирате бърза закуска или кафе на крак.

Масата със столове за хранене на семейството е задължителна. Удобните столове тип кресла с високи облегалки са комфортни, затова са за предпочитане, тъй като не сте ограничени откъм пространство. Предвидете за масата със столовете място до прозорец или прозорци. Така ще се възползвате от дневната светлина за повече комфорт. А през горещите летни дни, когато слънцето е прекалено силно, плътните завеси ще ви спасят от горещината.

Кухня по проект
Цветовите решения за голямата кухня

Основно правило е за малки стаи да се избира обзавеждане в светли цветове. Но ако харесвате кухненски шкафове в бяло и имате просторна кухня, този вариант подхожда и за нея. Можете да създадете контрастни акценти с декоративни елементи или да поръчате няколко шкафа в контрастен цвят, за да разчупите еднотонността на бялата повърхност на другите шкафове. Много приятни са съчетания като бяло с червено или бяло с кафяво.

Контрастните шкафове могат да бъдат в средата на долния ред. Друг вариант е горният ред да е в бяло, а долният в контрастен цвят.

Възползвайте се от предимството, че имате голяма кухня, като я направите по-привлекателна и по-удобна с кухненски мебели по проект от Negova Style.


« Назад към всички публикации