Статии

 • Как да превърнем спалнята в помещение с модерен облик

  Ако сте решили да реновирате спалнята и възнамерявате да й придадете по-актуална визия, бихте могли да я обзаведете в съвременен стил, който позволява гъвкави дизайнерски решения. Ето няколко полезни съвета как да декорирате помещението и какви мебели за спалня да изберете, за да постигнете модерен интериор.

  Прочети публикацията

 • Полезни идеи за организация на малкия гардероб

  В маломерните апартаменти, малките вили и ваканционни къщички поради твърде ограниченото пространство има място само за неголям гардероб, което налага собствениците им да подходят креативно при избора на модел и вътрешното му разпределение, за да могат да поместят в него повече принадлежности. Ето няколко полезни съвета как най-рационално да оползотворите обема на малкия гардероб.

  Прочети публикацията

 • Вграден гардероб с плъзгащи врати - удобно решение за спалнята

  Ако обмисляте как да осъвремените интериора на спалнята, за да бъде тя с по-атрактивна визия, вероятно ви хрумват различни по мащаб идеи за реновация. Бихте могли да пребоядисате стените, да смените старото легло с по-удобно или да заложите на нов комплект мебели за спалня. При обзавеждането на спалнята обикновено най-напред определяме разположението на леглото и спрямо него решаваме къде ще подредим останалите мебели. Разположението на гардероба в спалнята обаче е не по-малко важно от позицията на леглото.

  Прочети публикацията

 • Какви мебели да изберем за малко жилище

  Ако вашето жилище е с малка квадратура, не е препоръчително да избирате обемиста мека мебел, големи холни секции или масивни кухненски шкафове, тъй като те ще заемат значителна част от пространството в помещенията и ще трябва да се лишите от друго обзавеждане. Ето за кои мебели и аксесоари е необходимо да намерите място в малкия си дом, за да постигнете удобство и стил.

  Прочети публикацията

 • Как да превърнете спалнята в уютен кът за пълноценна почивка

  Всяка спалня, независимо дали е голяма или малка, е необходимо да бъде декорирана в подходящи цветове, предразполагащи към отмора. Обзавеждането в спалнята е с не по-малка значимост за създаването на комфортна обстановка. Леглото и гардеробът са мебелите, чиято функционалност обмисляме най-задълбочено, тъй като освен да се отличават с актуален дизайн, те трябва да предоставят и безкомпромисно удобство. Вижте как с палитра от деликатни цветове можете да създадете успокояваща атмосфера в спалнята.

  Прочети публикацията